Ota yhteyttä!

Oli asiasi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja palvelemme sinua mielellämme!

Soita meille: 044 9806856

Ota yhteyttä tai pyydä
ilmainen tarjous & Konsultointi

Tarjoamme kattavasti palveluita rakentamisen ja remontoinnin saralta. Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan tarpeistasi!

Toimipaikka

Talvitie 2 23D, 39930 Karvia

Soita meille

Olemme tavoitettavissa 9-22

Lähetä sähköpostia

Pyydä ilmainen tarjous

Lähetä viesti

2 + 12 =

Usein kysytyt kysymykset

Miten kotitalousvähennys toimii?

Kotitalousvähennyksen ansiosta verottaja hyvittää 50 % remontin työkustannuksista, kuitenkin enintään 2400 euroa / henkilö. Hyvityksestä vähennetään 100 € omavastuu.

Esimerkki, kun tilaat remontin, jossa työn osuus on 2000 euroa: 2000€ * 0,5 – 100€ = 900€, eli verottaja hyvittää sinulle 900 euroa.

Veronpalautus on henkilökohtainen, joten puolison kanssa hyvitystä voi saada yhteensä 4800 €.

Mikä on teidän toimialue?

Pääasiassa kohteemme sijaitsevat pohjoissatakunnassa, sekä pirkanmaalla. Tapauskohtaisesti toimimme kuitenkin koko Suomen alueella. Etelä-Suomessa saatat törmätä meihin useinkin! Ota yhteyttä ja keskustellaan sinun projektistasi!

Kauanko remontti kestää?

Remontin kesto on usein ensimmäisiä kysymyksiä projektia suunnitellessa. Kesto luonnollisesti riippuu remontin määrästä ja erityistä nyrkkisääntöä sen laskentaan ei ole. Ennen remontin aloitusta, käymme suunnitelmat asiakkaan kanssa tarkkaan läpi, sekä suunnittelemme projektin kulun sekä aikataulun. 

Kuka voi tehdä vesieristyksen?

Vesieristystyöt voi suorittaa vain henkilö, jolla on siihen oikeuttavat luvat. Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut VTT sertifioidut vesieristystyöt, sekä todistuksen tehdystä työstä. Vesieristyksen laadulla on suuri merkitys rakenteiden kunnossa pysyvyyden kanssa. Vesieristystyöhön tulee valita vain siihen sertifioitu ammattilainen!

Yhden pysähdyksen taktiikalla!

TMI MASAN BUUGI

Talvitie 2 23D
39930 Karvia

Soita meille 9-22: 044 980 6856