Tutustu Palveluihimme

Ei ole olemassa liian pientä tai suurta työtä meille!

Remontointi

Keittiöremontit, pintaremontit, kylpyhuone- ja wc-remontit, saunat, ovi- ja ikkunaremontit, …

Kiinteistönhuolto

Kunnossapito, nurmikon-leikkaus, lehtipuhallus, harvennukset, rännien puhdistukset, …

Akustointi

Konto akustointi suunnittelu, T-lista alakattoasennukset, seinäpinnat, akustointiverhot, …

Remontointi

Tarjoamme remontointityöt lähes 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme remontteja laidasta laitaan, niin pieniä kuin suuriakin remontteja. Asiakkaamme koostuu yrityksistä sekä yksityisistä kotitalouksista.

Palveluina mm. seuraavat: Keittiöremontit, pintaremontit, kylpyhuone- ja wc-remontit, saunat, ovi- ja ikkunaremontit.

Meiltä onnistuu kaikki saneeraustyöt laadukkaasti ammattitaidolla! Ota yhteyttä!

Kiinteistönhuolto

Tarjoamme taloyhtiöille, yrityksille sekä kunnille kiinteistönhuoltopalveluita. Meiltä saat kiinteistönhuoltopalvelut piha-alueiden, sekä kiinteistön kunnossapitoon.

Palveluina mm. seuraavat: Nurmikonleikkuut, lehtipuhallukset, rännienputsaukset, sekä kiinteistön remontti- ja kunnossapitotyöt. Tarvittaessa myös kiinteistönhuollon päivystysmahdollisuus.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tarpeestanne. Meiltä räätälöidyt huoltosopimukset pienistä suuriin!

akustointi

Tarjoamme yhdessä Konto Oy kanssa laadukasta akustointipalvelua. Konto tarjoaa monipuolisesti laadukkaat luonnonmukaiset akustointi tuotteet jokaiseen tarpeeseen. Tarvittaessa saatavilla on myös akustoinnin suunnittelupalvelu.

Palveluina mm. seuraavat: T-lista alaskattoasennukset, seinäakustoinnit, akustointiverhot. Asennuspaikkoina yritysten avokonttorit, kotistudiot, julkistilat, yksityiskodit.

Kaikuuko sinulla? Ota yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva ratkaisu!

Vesieristys

Vesieristystyöt voi suorittaa vain henkilö, jolla on siihen oikeuttavat luvat. Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut VTT sertifioidut vesieristystyöt, sekä todistuksen tehdystä työstä. Vesieristyksen laadulla on suuri merkitys rakenteiden kunnossa pysyvyyden kanssa. Vesieristystyöhön tulee valita vain siihen sertifioitu ammattilainen!

Meiltä saat sertifioidun vesieristyksen lisäksi myös kaiken muun kylpyhuoneremonttiin liittyvän saman katon alta.

Helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta! Ota yhteyttä ja perehdytään sinun projektiin tarkemmin!

Rakentaminen

Remontoinnin lisäksi tarjoamme myös uudisrakentamisen palveluita pienimuotoisesti. Onko sinulla rakenteilla uudisrakennus? Kysy meiltä tarjousta eri työvaiheisiin!

Lisäksi rakennamme erilaiset pihapiirin tuotteet, kuten terassit pienistä suuriin, piha-aidat, roskakatokset, varastot ja vajat, puuliiterit, leikkimökit, grillikatokset, ulkosaunat, jne.

Meillä ei kesää ilman terassinrakennusta! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Vikakorjaukset

Välillä saattaa ilmetä yllättäin vikaa kiinteistöissä. Myrsky voi koetella rakennuksia, lahot rakenteet saattavat rapistua tai rakennusvirheet paljastua ikävällä tavalla. Toisinaan taas on pienempiä ongelmia, kuten vaikkapa oven huono aukeaminen tai viemäritukokset.

Meiltä ammattitaidolla kaikenlaiset vikakorjaukset, mm. myrskyvauriot, lahovauriot, vialliset rakenteet, viemäritukokset, jne.

Osana kiinteistönhuoltopalveluamme voimme tarjota myös päivystyspalvelua. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Maalaus

Kaipaako talo uutta ilmettä tai sisustus piristystä? Meiltä saat kaiken maalausurakkaan liittyvän pohjatöistä valmiiseen pintaan asti. Myös tapetointityöt!

Ulkopinnoista maalaustarpeen huomaa halkeilevasta maalista tai -laudoista. Ulkopinnat tulisi maalata jo ennen näkyviä vaurioita, kun maalipinta vielä näyttää kohtuullisen hyvältä. Nyrkkisääntönä huoltomaalauksien välillä pidetään noin kymmentä vuotta. Meiltä ulkomaalauksen lisäksi myös sokkelipinnoitteet ja lattiapinnoitteet, kuten epoksipinnoite.

Entä sisäpinnat, kaipaatko muutosta sisätiloihin? Ota yhteyttä ja tehdään uutta ilmettä!

Laatoitus

Tarjoamme laatoituspalvelua niin sisä-, kuin ulkotiloihin. Meiltä saat tarvittaessa myös suunnittelupalvelua ja voimme auttaa valinnoissa.

Olemme toteuttaneet laatoituksia kaikkiin tiloihin, kylpyhuoneet, kodinhoitohuoneet, wc-tilat, keittiöt, saunat, kodin ja julkistilojen lattiapinnat jne. Näyttävyyttä saadaan myös sisustus kivilaatoilla mm. seinäpinnoille. Tarjoamme märkätiloihin laatoituksen lisäksi myös sertifioidut vesieristystyöt!

Oletko uudistamassa pihaa? Meiltä ulkolaatoitukset, portaat, terassit… Ota yhteyttä!

Muut

Tarjoamme myös pienimuotoisesti vuokrauspalveluita. Meidän kauttamme on mahdollista vuokrata mm. paljukärry, saunakärry sekä juhlateltat.

Paljukärryä on mahdollista vuokrata ns. avaimet käteen toimituksella, eli valmiiksi lämmitettynä tai sitten vain vaikkapa paikalle tuotuna.

Lisäksi on mahdollista vuokrata kokonaispaketteja, joihin kuuluu paljun lisäksi myös saunan lämmitys sekä ruuat, juomat ja majoitus!

Ota yhteyttä ja kysy tarkempia tietoja vuokrauspalvelustamme!

Miksi valita meidät

tyytyväisyys takuu

Vastaamme jo pelkästään lain mukaan työn jäljestä 10v. Meiltä saat aina laadukkaan lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen!

Ammattitaito

Meillä on lähes 20 vuoden kokemus rakennusalalta. Toteutamme niin pieniä kuin suuria projekteja aina ammattitaidolla sinun tarpeesi huomioiden.

Ilmainen konsultointi

Projektistasi riippuen, kartoitamme tarpeesi ilmaisella käynnillä kohteessa. Suunnittelemme projektin kulun ja aikataulun kanssasi tarjousta varten.

Olemme saatavilla sinua varten!

Pyydä ilmainen konsultaatio sekä hinta-arvio

Onko sinulla tarvetta isolle tai pienelle työlle? Tarvitseeko kiinteistösi huoltopalveluita? Kaipaako pinnat akustointia? Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi, niin katsotaan sinulle sopiva ratkaisu!

3 + 4 =

TMI MASAN BUUGI

Talvitie 2 23D
39930 Karvia

Soita meille 9-22: 044 980 6856